петък, 2 септември 2011 г.

Извештај: Интел Килл МееГо развој "Привремено"

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qrEXemwWYSU/:
intel-meego

То је тешко окружење тамо за оперативни систем. Али, мало је порастао на врху ланца исхране - најочигледније иОС и Андроид. И на самом дну, као што су сирочад и угрожена беба бизона, седи МееГо.

Нокиа је већ побегао из сагоревања платформу, али сада је једини преостали родитељ, Интел-а, је наводно одлучио да привремено прекине развој МееГо. Али за платформу са једва било вучу и релативно слаба портфолио уређаја, привремено би врло брзо претворити у вечно.

И тако споро смрти МееГо почиње.

ДигиТимес ' извори кажу да ће Интел уместо првенствено фокусирају на хардвер, и планира да пар својих производа са било Виндовс Пхоне 7 или Андроид идуће године. Наравно, Интел је одбио да коментарише са стандардним Бут Интел рекао да "остаје посвећена МееГо и да ће наставити да раде са заједницом да се развија и помогне задовољи потребе" не коментарише спекулације индустрији или гласине. " купцима и крајњим корисницима са отвореног изворног кода. "

Чини се чудним да би Интел "не коментарише спекулације", само да оспори гласине у истом даху. Што се тиче платформе иду, МееГо је заправо изненађујуће паметан мало ОС и можда још увек имају мало живота у њему још увек. Али, ако Интел хајде да то седети скрштених руку, "привремено", или на други начин, то ће бити мртав и сахрањен пре него што ви то знате.

Мало мање од годину дана након МееГо покренуо, Интел је обећао да је "не диода на МееГо", упркос чињеници да партнери Нокиа постао растројен. Ипак, нека врста видео ово долази. Интел не неопходно МееГо, као Андроид и Виндовс Мобиле су већ подржане од стране компаније.


Компанија:
ИНТЕЛ
Лансирање Датум:
1968
ИПО:
НАСДАК: ИНТЦ

Интел је најпознатији по производњи микропроцесора наћи у многим персоналним рачунарима. Компанија такође чини низ других хардверских, укључујући мрежне картице, матичне плоче и графичке чипове ....

Сазнајте више

Няма коментари:

Публикуване на коментар