петък, 2 септември 2011 г.

Аирбнб лансира Сублетс, искушава рано усвојиоци са $ 200 Искључен Издавање сваки месец

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hYV0UrgKHHY/:
subletsshot

У мају прошле године, на ТецхЦрунцх поремети Њујорку, Аирбнб суоснивач Брајан Цхески најавио да ће се нова категорија изнајмљивање Ускоро: Сублетс . Прошло је неколико месеци од тада (лансирање је можда одложен као сајт радили да појача своје безбедносне карактеристике после велике реакције крајем јула), али чека се преко - и нова карактеристика је сигурно да сачувате сасвим мало главобоље.

Сада, Аирбнб је увек био усмерен на помагање људима закуп своје станове и куће, али историјски служба је све о краткорочним изнајмљивање. Наравно, могуће је да се књига дужи боравак, али већина људи окренути сајт као алтернатива резервација хотела простор за недељу дана, за разлику од закуп стан на месец дана или три. Уз лансирање овог новог одељка Сублетс, то је мења. И, као неко ко је провео превише времена бичевање преко Цраигслист дати у подзакуп огласи преко лета, могу само да кажем ово: Волео бих да су покренули ову пре три месеца.

Дакле, шта је другачије у вези Сублетс? Из корисничког интерфејса перспективе, нема много тога се променило, још увек можете да прегледате листе, сортирање их цени и критике, са мапом цртање из локацију сваког од њих. И, као и са 'нормалним' Аирбнб изнајмљивање, можете видети рецензије за сваког корисника оставили прошлост сублеттерс. Све од којих су огромна побољшања у односу неструктурираним огласи на Цраиглист (и можете платити кредитном картицом, што је лепо Плус).

Да би се помогло Кицкстарт новом делу сајта, Аирбнб је примамљиво корисницима $ 200/монтх попуст - али ћете морати да брзо делују, као што се завршава у недељу.

Чак смо ћемо вам помоћи платити кирију, користите код "СУБЛЕТС" и ми ћемо платити $ 200 за станарину сваког месеца до 6 месеци. Понуда је добра све до 8. септембра на остаје дуже од 28 дана, тако да се тамо и буде локални у месту сте одувек сањали.



Компанија:
АИРБНБ
Лансирање Датум:
11/8/2008
Финансирање:
$ 120М

Няма коментари:

Публикуване на коментар