петък, 2 септември 2011 г.

Вонаге покреће Андроид апликација за бесплатно међународне позиве, још увек не услуге Бродо Асоги

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/vonage-launches-android-app-for-free-international-calling-stil/:
Баш на време за рођендан Танте Лулу је у Гстаад , Вонаге покренуо екстензија апликација за бесплатно дуго растојање зовете из вашег Андроид телефон. Са куицк довнлоад, носталгични родбина може уклопити у постојеће Вонаге ВоИП услуге од Гоогле-погон телефон глобално позив без стетан до ужасно скупо додатне мобилне оптужби. Цака? То захтева ВоИП међународних позива плана пре него што почнете бирање пријатеља широм света. Такође, цене је предмет вашег постојећег плана позив и то не подржава слање порука као и неке друге сличне апликације, укључујући и Фринг и Вибер . За постојеће кориснике Вонаге, сигурно је слатка додао функцију, остављајући вас није изговор, али да позове тетка Лулу.

[Хвала, Вал]

Вонаге покреће Андроид апликација за бесплатно међународне позиве, још увек нема услуга да Бродо Асоги првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 09:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Андроид Маркет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар