сряда, 28 септември 2011 г.

ТеамВин демо ТВРП 2.0 Рецовери Манагер за Андроид, сцоффс у вашој регулацију јачине звука (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/27/teamwin-demos-twrp-2-0-recovery-manager-for-android-scoffs-at-y/:
Је проглашена је "никоговић", али не грешком ТеамВин је пројекат опоравка на трчање-оф-тхе-млин глупак. Софтвер је намењен као замена за екран осетљив на додир РОМ-менаџера, као што су ТВРП 1.0 и ЦлоцкворкМод опоравак. Поред све важне бацкуп, ресторе и инсталира функције, програм сада даје пуну ГУИ за унос додиром који је потпуно прилагодљив помоћу КСМЛ тема. Као посебну благодат, програмери ће имати могућност да дизајнирају обичај процеса инсталације јединствен за њихове посебне РОМ, што је диван (мада веома метафорички) вишња на врху. Као што очекујете, софтвер подржава оба телефона и картице, а ако сте заинтересовани да видите више, само чекирајте пуну видео демонстрацију после паузе. Према програмер, комуналних и даље треба неки посао пре него што буде спремна за ударне термине, али је прилично лепо видети групу останете продуктивни као што сазрева.

[Хвала, Ијан]

Наставити читање ТеамВин демо ТВРП 2.0 Рецовери Манагер за Андроид, сцоффс у вашој регулацију јачине звука (видео запис)

ТеамВин демо ТВРП 2.0 Рецовери Манагер за Андроид, сцоффс у вашој регулацију јачине звука (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 27 Апр 2011 22:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Андроид Централни | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар