сряда, 28 септември 2011 г.

ХИТАЦХИ Развија јефтине, квалитетне 4.5-инчни ЛЦД за телефоне

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U1Lj1_w4aHE/:
hitachi_display

Назад у фебруару ове године, ХИТАЦХИ Приказује узео облози офф супер напредни ЛЦД смарт телефона који се хвалио 4,5-инчни ИПС ЛЦД са 720 к 1.280 резолуцији. Брзо унапред до данас, а компанија се сада најављује [ЈП] развоја врло сличан панел са (скоро) исти квалитет који кошта "10-20%" мање од осетљив на додир приказује се тренутно користе у смарт телефонима.

Ова нова плоча акција главне спецификације са овим приказаним у фебруару: исте величине и резолуције, 500цд / м 2 осветљења, ЛЕД позадинско осветљење, а 329ппи густина пиксела. Једина разлика је у томе што старији модел има бољи контраст (1000:1 1,100:1 вс).

И овог пута, ХИТАЦХИ користи аморфни полисиликонски за производњу екрана, материјал који се често користи за прављење телевизора и то је јефтиније од ниске температуре панела полисиликонски паметни телефон најчешће се праве од.

ХИТАЦХИ Приказује (или евентуално Јапана приказа ) очекује да ће почети масовну производњу нових ЛЦД дисплеј до краја ове године, циљање произвођачи телефона у Јапану и иностранству.

Напомена: Слика приказује стари модел, уз помоћ компаније Хитацхи није објавила први део показује нови екран.



Няма коментари:

Публикуване на коментар