сряда, 28 септември 2011 г.

Схарп највећи ЛЦД ХДТВ се још већи са новим 80-инчни модел

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/27/sharps-biggest-lcd-hdtvs-get-even-bigger-with-a-new-80-inch-mod/:
Када је велика довољно велики? Изгледа да када је Схарп "спецтацуларге" 70-инчни АКУОС ЛЦД телевизора које су уведене почетком ове године, а сада су прешле нове 80-инчни модел компаније показао данас. ЛЦ-80ЛЕ632У није елите брендирани модел, али он доноси све карактеристике својих мањих браће укључујући пуну ЛЕД позадинско осветљење, 120Хз кретања обрада, уграђени ВиФи и приступ услугама као што су Нетфлик и Вуду. Све што је лепо, али то је карактеристика истиче се да је екстра површина, што може бити ваш за $ 5,499 (МСРП) када почиње испоруку почетком октобра. Преордерс већ да искаче за под-$ 5к цене, ако вам треба велики екран и не може да иде пут пројекције (предња или задња) ово може бити добра вредност - погледајте детаље у саопштењу после паузе .

Наставити читање Схарп највећи ЛЦД ХДТВ се још већи са новим 80-инчни модел

Схарп највећи ЛЦД ХДТВ се још већи са новим 80-инчни модел првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 27 Апр 2011 20:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар