сряда, 28 септември 2011 г.

МееГо да буде савијен у Линук оперативни систем Тизен, најављено да стигне у 2012

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/28/meego-to-be-folded-into-linux-based-tizen-os-slated-to-arrive-i/:
Будућност МееГо постало мало јасније јутрос, сада када Линук Фоундатион је најавила да ће то бити замењен са Тизен - нови Линук -базиран, опен соурце оперативни систем. Самсунг и Интел су прислушкиваних да води развоју платформе, у сарадњи са ЛиМо Фондација - конзорцијум компанија, укључујући и Панасониц Мобиле Цоммуницатионс, НТТ ДоЦоМо и СК Телецом, између осталих. У складу са својим стјуарди, Тизен ће подржати ХТМЛ5 и ВАЦ-засноване апликације и да ће бити дизајниран да ради у широком спектру уређаја, укључујући и смарт телефоне, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с, паметан телевизора, нетбоок и у аутомобилу инфотаинмент системе. МееГо пројекат, са своје стране, већ изгледа да на броду са иницијативом, обећавајући да ће "се уверили да корисници МееГо лако транзиције ка Тизен", док помагање МееГо програмера, као добро. Нови ОС је најављено за пуштање на слободу током прве половине 2012, са првим Тизен-проткана уређаја требало да се појави на тржишту средином наредне године. За више детаља, притисните до извора линк испод, или Трек прошлости паузе за пуну ПР-ом.

Наставити читање МееГо да буде савијен у Линук базираног оперативног система Тизен, најављено да стигне у 2012

МееГо да буде савијен у Линук оперативни систем Тизен, најављено да стигне у 2012 првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 28 Оцт 2011 02:11:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Ово је моја Следећа , МееГо | извор Тизен.орг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар