сряда, 28 септември 2011 г.

Твиттер Провајдер @ МрДисцлосуре Охрабрује инвеститоре да покаже Сукоби у Туеетс

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Jf_NO2jP_LE/:
Screen Shot 2011-09-27 at 10.44.42 PM

Тешко је тамо за технолошки инвеститора! Сада сте такмиче са сјајним Холивуд народне као што су Ештон Кучер , који су без премца могућности, попут добијања да покажу своје склоности улагања на својим лаптоп најновије лика, знате да технологија за покретање оснивач карактера играју на оно што је само најгледанији ситцом у Америци.

То је било лакрдије од Мр.Кутцхер себе која је инспирисала @ МрДисцлосуре , а Твиттер бота који покушава да се инвеститорима да открије да су они уложили у тој компанији они су Твеетинг о непрестано. После Кучер-уредник питање магазина ДЕТАЉИ састао се са критикама , када Кучер није успео да открије своје удео у неким предузећима је садржану @ МрДисцлосуре творац Енди Цхеунг подесите налог, желећи да доведе свести на питање инвеститора сукоба.

"Ја верујем да ако твеет о једном од свој портфолио предузећа, имате одговорност да открије своју припадност тој организацији", пише Цхеунг у блогу објашњава налог. Управо сада (ограничен број) инвеститори могу да избегну да буду укључени у @ МрДисцлосуре туеетс користећи хасхтаг # инвеститор у можда и вређање туеетс.

Али да ли је незгодан # инвеститор хасхтаг заиста најбоље решење? Где се остави неколико инвеститора који покушавају да се играју сопственим (додуше приручни) правила, као што су Џош Копелман , који пунцтуатес сваки цвркут о компанији Први круг Капитал инвестира у са # ФРЦ, или Крис саћћа, који јасно указује да он је инвеститор у неке од компанија је туеетс о у својој Твиттер био?

Ако смо за сечење ивица ка будућности у којој све треба да буде обелодањен, идемо да је потребно много више од 140 карактера.

Слика путем: @ Денс


Компанија: Твиттер
Финансирање: $ 1.16б

Няма коментари:

Публикуване на коментар