сряда, 28 септември 2011 г.

Фрее Рун алати: Лак начин за осниваче да подесите смислу њиховог Сарадња

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YnkYCyuTrwI/:
collaboration-hands

У овом, наша треће рате "Слободна Стартуп алати", желели смо да се истакне споразум покренула Сеедцамп , Европска покретање акцелератор, да помогне покретање оснивача преговара раним фазама изградње компаније. (Можете да погледате наш први пост на оснивача Института напор да се стандардизује оснивача-саветник односа и надокнаду овде , а други пост на алатка која вам помаже оснивача упоређују своје термин листова са стандардима овде .)

Док смо се дотакли те боље начине да преговара термин листова и односа са саветницима, оснивање компанија такође често подразумева довођење на суоснивача ће вам помоћи да изградите своје пословање. Наравно, при томе, то је важно за суоснивача да буде у стању да успоставе ниво поверења који омогућава сваком од оснивача правично учешће у предности успеха.

Да бисте то урадили, Сеедцамп (преко свог Сеедхацк иницијатива) покреће "Сарадња Споразум Сеедхацк оснивача", који је у складу са блогу иницијативе , је креиран да би новоформирана оснивача екипе да "сложе око тога шта акционарских удела сваког оснивача треба да буде" као и кодификације износ капитала оснивача треба да добију у складу са нивоом времена и труда да сипати у бизнис.

Читаоци могу да провере из ПДФ-у овде уговора .

Као акцелератор је преко својих Сеедхацк блогу, намера у сарадњи договор је да буде од користи акцелератора и инкубатора које црево догађајима као што Сеедцамп је Сеедхацк , где је "сарадња је кључ", као и хиљаде новооснованих тамо зграде предузећа (и улагање капитала зној) у тим много идеја, производа и алата пре него што званично стварање "формалном" компанију или предузеће.

Сеедцамп каже да жели суоснивача за лечење документ као гориво за дискусију, који може да се користи или "као-је", али треба напоменути да је и даље и рад у току и шаблон који би требало да оснивачи мењати то сматрају потребним. (Отуда ставке у загради, који су оставили до оснивача да унесете свој језик.)

Напомена: Сеедхацк Оснивачи Сарадња Споразум је лиценциран под Цреативе Цоммонс Аттрибутион-Нонцоммерциал 3.0 Унпортед лиценце .

Молимо Вас да поделите своје утиске о споразуму, укључујући и да ли или не читаоци верују да стицања распоред предложени у документу се односи генерално, или је више у складу са хацкатхон типа сценарија.

Извод имиџ захваљујући Идеацхампионс.цом


Няма коментари:

Публикуване на коментар