понеделник, 18 юли 2011 г.

Женска Светски куп Финале Резултати Нови Твиттер рекорд са 7.196 Туеетс Пер Сецонд

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EpNXFoRQKr4/:

Након епске рок, САД женски фудбалски тим подлегао у Јапан је данас у финалу женског турнира Светског првенства. А ако сте обраћају пажњу на ваш Туиттер стреам данас, можда ћете морати видели прилив Туеетс о игри, која је завршила у пенали. Твиттер само Твеетед да жена финала Светског првенства постигао нови рекорд са 7.196 Туеетс у секунди. Чак и амерички председник Барак Обама придружио у Твеетинг о игри. И од Твеет ", данашњи крај Парагвај / Бразила игра се сада 2. са 7,666 ТПС."

Мушка Светски куп турнира прошле године, такође постигла рекорд ангажовање на Твиттер-у у то време. За основу поређења, прошле године мушка финала Светског првенства обележен највећи период одрживе активности за догађај у историји службе, са преко 2.000 Туеетс у секунди (ТПС) током последњих 15 минута меча, а 3,051 туеетс у секунди при Шпанија је постигао свој победоносни погодак у финалном мечу.

Наравно, Твиттер, који управо напунила пет година, је значајно порастао у последњих годину дана, а посебно на међународном тржишту. У мају смо видели Твиттер видимо значајан врхунац у Туеетс у секунди, након објављивања смрти Осаме бин Ладена. Догађај достигао максимум од 5,106 Туеетс у секунди.

Када је реч о прошлим догађајима, Супер Бовл 2011 видео 4,064 ТПС, као и свих времена висок је дочек Нове године 2010 у Јапану, који је погодио 6.939 ТПС на врхунцу. На дан јапанске земљотреса и цунамија у марту, Твиттер коришћење достигао 5.530 ТПС. И током Роиал Веддинг у Енглеској у априлу, Твиттер достигао врхунац 3,966 ТПС.

Прошле недеље, Туиттер најавио да његови корисници деле 350 милијарди артикала дневно и 600.000 корисника потписујемо за услугу дневно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар