понеделник, 18 юли 2011 г.

Потез купује Интерактивни профил Алатка за прављење СоциалБиос

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_EjTYoWQAgU/:

Онлине компанија за некретнине Померање јутрос је објавила да је стекао СоциалБиос , који је описан као Социал Сеарцх покретање, иако своју понуду мене више подсећа на услуге које нуди попут Фоллр , Абоут.ме и Флаворс.ме .

СоциалБиос у основи омогућава и појединцима и фирмама да створе један друштвени центар за своје онлине профиле кроз интерактивне 'О нама' странице које омогућавају посетиоцима да пронађу заједничке везе на Фацебоок, ЛинкедИн, Туиттер, итд Фоурскуаре

Услови уговора нису објављени.

За Премести, стицање СоциалБиос значи више приступа социјалним услугама може да понуди прави професионалци некретнина преко своје огромне форуму мреже и тржишта.

У саопштењу, то звучи отприлике овако:

Потез ће утицај СоциалБиос платформу и таленат да развије производе који повезују људе са некретнинама професионалцима на основу сличности њихових на форуму и друштвених мрежа.

Као део аквизиције, СоциалБиос оснивач Ерни Грејем и суоснивача Ира МцМахон и Андрев Ван Тассел су се придружили производ развојног тима у Преместите, где ће бити на челу бивши горе социјалне стратегије производа Померање и развојног тима.

Грахам ће радити са франшизе Мове и брокера купцима да развију "стратегије социјалне градите" који им помажу да олакша више веза између агената и брокера са потрошачима.

СоциалБиос канцеларији и тим ће бити са седиштем у Денверу, Колорадо, и својој интернет страници, производа и бренда ће остати у производњи и доступан прави професионалци некретнина.



Няма коментари:

Публикуване на коментар