понеделник, 18 юли 2011 г.

Укључен: подрску разбуктале свирке маске

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/17/switched-on-the-bedeviled-bezel/:
Сваке недеље Рос Рубин, доприноси укључен , колумну о потрошачка технологија.

Један од ретких који хомагес Палм Пре, посвећена Палм Пилот је био гест области, посебан део екран лицем испод екрана се користи за називе као пилот имао посебан простор посвећен уласка Графити удара. На жалост (као што Графити пре), гест област је била једна од најмање интуитивно аспекте пословања пре, а ХП је удаљава од њега као неопходан елеменат за навигацију. На ТоуцхПад , гест простор је укинула у корист иПад налик доње дугме.

Али ХП није отворено игнорише маски на тоуцхпад. Корисници могу и даље обрисите долазних од маски, као алтернативни вид своје картице поглед. И заиста, у 2011, чини се као скоро свако је узимајући превлачења на маски око екрана осетљивог на додир екрана. Прво, компанија РИМ представио Инбоунд маске називе као навигациони тастер елемент на Плаибоок за активирање менија, доводећи до апликација за покретање, као и сопствене вебОС-као око пребацивања интерфејса. Мицрософт је показао како долазних ће маске називе бити део навигације за екран осетљив на додир уређаја у оперативном систему Виндовс 8. И МееГо такође користи улазни маске превуците као камен темељац елеменат корисничког интерфејса од стране смарт телефона ...

Наставити читање укључен: подрску разбуктале свирке маске

Укључен: подрску разбуктале свирке маске првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 17. Јул 2011 17:38:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар