понеделник, 18 юли 2011 г.

Амазон најавио уџбеник за изнајмљивање Киндле, обећања попусти до 80 одсто

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/18/amazon-rolls-out-textbook-rentals-for-kindle-promises-discounts/:
Студенти већ могу уштедети неколико долара које се одлуче за дигиталну верзију уџбеника преко Хардцовер, и они сада могу сачувати још више захваљујући Амазона ако нису превише намеру да виси на књигу након што завршите са њим. Компанија је управо објавила уџбеник за изнајмљивање Киндл, који обећава да пусти студенте уштедите "до 80 посто" ван ценовник тих често скуп уџбеника. То попуст варира у зависности од трајања закупа - који може бити било где од 30 до 360 дана - а опција је већ доступна на "десетине хиљада" уџбеника из броја издавача, укључујући Јохн Вилеи & Сонс, Елсевиер и Тејлор и францис. Шта више, можете бити сигурни да сви ваши коментари ће бити још сачувани након што је изнајмљивање није истекао, а бити доступни у сваком тренутку на Киндле сајту (или у самој књизи да ако икада одлучите да га изнајмити поново за стара времена је ради). Саопштење је после паузе.

Наставити читање Амазон најавио уџбеник за изнајмљивање Киндле, обећања попусти до 80 одсто

Амазон најавио уџбеник за изнајмљивање Киндле, обећања попусти и до 80 одсто првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 18 Апр 2011 11:36:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Амазон | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар