понеделник, 18 юли 2011 г.

Вокле окреће видео конференције Платформа Горе Нотцх са снимањем и поглавље стилу репродукција

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7ddB51L8gqk/:

Вокле , уживо емитовање видеа путем платформи, затворена круг семе финансирања у априлу, коју је предводио Технологија Обале анђели, Сијера Анђели и Грамми награду номинован певачица. Као што смо писали у априлу , покретање омогућава било коме да живи садржај стреаминг видео, емитовање да виртуелни простор од гледалаца - Товнхалл стилу. Али за разлику од Устреам или ГоТоМеетинг, Вокле је вредност предлог је да емитер да живе текст и видео питања из публике, тако да они који гледају имају прилику да заиста обликују правац и лук садржаја.

Вокле сама по себи није дестинацију сајту, сваки емитује се уметнула и треба да се дода на блогове корисника, веб сајтове, и тако даље. Кориснички интерфејс са којима се суочава нуди прилично једноставан видео ћаскање распоред, где они гледају пренос у реалном времену могу да поднесу повратне информације и комуницирају са једноставним функцију ћаскања, а емитер је у стању да искористи предности различитих кураторство и алатки за уређивање. Творац може доделити улога да помогне у ублажавању догађају, укључујући видео Сцреенерс и даљинског ко-домаћини.

То је диван мали платформу, одличан за стварање брендираних догађаја, а видим да је било врло корисно у аудиција, политички градској скупштини састанака, конференција, итд, али је било неких недостаје суштинске карактеристике. Сада, чини се, Вокле коначно затварање јаза, који је најавио да ће његови корисници сада имају приступ видео снимцима сваког догађаја израђена дана платформу (која иде напред). Десет до двадесет минута после сваког догађаја је закључио, видео запис ће се аутоматски бити ажурирани да се појави на догађају корисника и серија страница на Вокле, или на локацију уграђени видео запис корисника.

Шта више, записи омогућити гледаоцима да пређете на конкретна питања (која се зове "главе") затражио током уживо, чинећи преглед снимљени видео више налик на гледање ДВД од ВХС-у. Вокле аутоматски укључује свако питање које домаћин, без обзира да ли текст или видео, у знак на видео рок (што се види као мали круг) испод видео записа. Не разликује много од уграђених коментаре СоундЦлоуд је у свом таласни облик распоред .

Дакле, као корисници кликну на нову видео, корисници могу да виде у серији, тема видеа при руци, и сада су у могућности да се крећете кроз оно што је у суштини садржај да бисте је видели "поглавља" или "питања" која су најзанимљивије гледаоца.

Помоћу једног клика, гледаоци лебде изнад тог круга, након чега ће бити дата могућност да се експлозије су повезане на конкретно питање преко Фацебоок или Твиттер да ће повезане на специфичан сегмент у снимање. Дакле, ако корисник уграђује уживо на њихов сајт, када је прошло, да уграде код ће аутоматски ажурирати касније са свим поглављима и дељење функција, а сваки пренос се аутоматски претворио у снимање, тако да ово није карактеристика корисници треба да захтева по потреби.

Вокле има много већи лево да урадите, и треба да се уверите да је изградња одрживе пословне, а не нешто што је само скуп модерних видео могућности. Је додао да неколико интегрални побољшања свог укупног производа, и има доста потенцијала, али још увек постоје миља да оду, посебно имајући у виду да Гоогле-једноставно додајте "Хангоутс", своје цлоуд-видео-конференције платформу која је део Гоогле + , а тек индустрије ће рефлексно прогласи победника у групи видеа.

Дакле, постоји више да иде, али Вокле - биће без реклама и са уживо, могућност додавања видео и текст питања у реалном времену, мобилне апликације, као и гласање - је искључен на прилично добар почетак.

За више информација о новим карактеристикама Вокле а, погледајте испод видеа:

Няма коментари:

Публикуване на коментар