понеделник, 18 юли 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелено: соларне Супертреес, водоник рацецарс и ЛЕД-окован клинцима ципеле

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/17/inhabitats-week-in-green-solar-powered-supertrees-hydrogen-ra/:
Топлим летњим сунцем изазвало муњевито напредак у соларну енергију ове недеље као Инхабитат известио да род невероватне соларне Супертреес изникле у Сингапуру је башта од залива конзерваторијум. Такодје смо видели дизајнера плутају планови за низ раскошних сунца прикупљања локвањ острва , а говорећи о цвећа, сазнали смо да су научници узгој хладно отпорне супер пчела који може да издржи гриње и болести. Шкотској је таласа, као и када је представио следећу генерацију Оистер 800 талас енергије постројења, као и јапански премијер сигнализира мора мењати како је позвао на комплетну фазе из нуклеарне енергије.

Неколико градова је предузела кораке даље од културе ове недеље као шпанском граду понудила становницима животни век трамвај пролази у замену за своје аутомобиле, а ЈетБлуе покренула низ сумњивих $ 4 летове за офсет затварања аутопута 405 у Лос Анђелесу. Такође, искористили смо поглед на зелене технологије коју је покренуо НАСА ускоро изумрети шатла програма и видели смо откривање први светски студентски изграђен водоник рацецар .

У међувремену, ми завирио будућност потрошача технологије као што смо рачунали доле наших шест најпожељнија зелено надоградње за 5 телефона и видели смо виличне кости покретање апликација погон манжета која промовише здрав живот. ЛЕД технологија је такође осветљен наше животе као Пхилипс избацио лепа нова врста светлосног тапета и Шанел шутирали своје најновије модне ревије са линијом ЛЕД окован клинци ципеле . Последње, али не и најмање важно, смо приметили сет магнетних блокова који помажу Хондураса породицама, а ове недеље гаџет стручне и Енгадгет оснивач Питер Рохас затворена наше Питајте Технологија Геек колоне са освртом на шест великих начина да пуните гаџета са обновљивим изворима енергије . Ако сте жедни више, не пропустите Петра постове о фино подешавање вашег лаптопа за уштеду енергије , ванкуисхинг вампир енергетски мозгова , и рециклирању старих каблова и пуњача !

Инхабитат је недеља у Зелено: соларне Супертреес, водоник рацецарс и ЛЕД-окован клинцима ципеле оригиналл

Няма коментари:

Публикуване на коментар