понеделник, 18 юли 2011 г.

Спотифи екипе са Цхеви да објави позива, а не интеграција

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/17/spotify-teams-up-with-chevy-to-announce-invites-not-integration/:
Спотифи екипе са Цхеви да објави позива, а не интеграција
Још увек чека да Спотифи позивају ? Ако сте кука на добијање неких Цхеви-Рибља боје спам, можете закачити још једну карту у позиву лутрију: произвођач аутомобила недавно прогласила Спотифи је "ексклузивни аутомобилској партнера за оглашавање." Шта ово значи за вас? Цхевролет је долинг из Спотифи позива на прву 150.000 људи да затражи информације о предстојећим Цхеви Сониц. Аутомобилске фирме иде на трубљење своје рога, хвалисање да сам помен његовог аутомобила у безброј земљи и роцк песме се квалификовали за партнерство. Да ли је ово почетак лепе, музички стриминг, пријатељство? Ми сигурно не би ругају генерација Спотифи омогућен Цхевис. Хит пауза за званичне саопштења за штампу, и дочарати неке претпоставке своју сопствену.

Наставити читање Спотифи екипе са Цхеви да објави позива, а не интеграција

Спотифи екипе са Цхеви да објави позива, а не интеграцију првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 17. Јул 2011 18:54:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АутоБлог | извор Цхевролет Сониц (Фацебоок) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар