събота, 1 октомври 2011 г.

Фидди цент улази за слушалице утакмицу са Синц би 50, одбројавање за Форд тужбе почиње ... сада

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/01/fiddy-cent-gets-into-the-headphone-game-with-sync-by-50-countdo/:
Синц би 50
Па, после престанка 50 цент усклађивање са Елегантан , то је само питање времена пре него СМС-аудио репер компанија испуњена празнина. (На крају крајева, како знате ваше конзерве се квалитет ако нису усвојен од стране човека који је пуцао девет пута и преживео.) Ми не знамо када је бежични Синц би 50 слушалица ће стићи, или колико су ' ће коштати, али можете се кладити хонорарни глумац и предузетник ће бити прављење рунди , покушавајући да нам продају на 40мм возач, 50-нога домета, "професионално подешен Дигитални ЕК" и буке. Док интегрисане музичке контроле су лепе, наша омиљена карактеристика може бити могућност да се повежи четири сета синхронизује на исти извор. Погледајте галерију испод и неколико избора спецификације из техничког описа после паузе.

Галерија: Синц би 50

Наставити читање Фидди центи добија у слушалице утакмицу са Синц би 50, одбројавање за Форд тужбе почиње ... сада

Фидди цент улази за слушалице утакмицу са Синц би 50, одбројавање за Форд тужбе почиње ... Сада је првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 01 Окт 2011 13:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар