събота, 1 октомври 2011 г.

Виргин Мобиле најављује ЛГ Оптимус Клизач, снеакили одлаже подаци пропорционално до 2012

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/30/virgin-mobile-announces-lg-optimus-slider-sneakily-postpones-da/:
Виргин Мобиле је првобитно намерава да прослави нову месеца окретањем прекидача на ограничен података , али је одлучио да гура те планове назад и објави, уместо неколико нових телефона. Препаид носилац најавио предстојеће лансирање ЛГ Оптимус Клизач (напомена: није Оптимус Напомена ) и ХТЦ Вилдфире С у октобру и, у истом саопштењу, ноншалантно је поменуо да ће одлагање смањења пропусне брзине за тешки корисници до негде наредне године. Нема речи о томе зашто ову дошло, али ми ћемо се добре вести кад год ми то можемо добити. ЛГ Оптимус Клизач је Андроид 2.3 уређај са 3.2 инча ХВГА екран, 3.2МП камеру и 1.500 мАх батерија, и биће доступна онлине почетка 16. октобра за 200 долара, ау продавницама Спринт 30. октобра. ХТЦ Вилдфире С ће се појавити у сребро на Бест Буи и беле у Радио Схацк почев 23. октобар, а може се ваш за $ 200 као добро. Можемо замислити који најаву сте највише узбуђен за. Погледајте како саопштења за штампу у својој слави после паузе.

Наставити читање Виргин Мобиле најављује ЛГ Оптимус Клизач, снеакили одлаже подаци пропорционално до 2012

Виргин Мобиле најављује ЛГ Оптимус Клизач, снеакили одлаже подаци пропорционално до 2012 првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 30 Оцт 2011 21:33:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Виргин Мобиле (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар