събота, 1 октомври 2011 г.

Компактан Стрес Мерач даје прегледе из удобности вашег орман (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/01/compact-stress-meter-provides-checkups-from-the-comfort-of-your/:
Шансе су да не треба машина знати да канцеларија сте наглашава, али ако сте икада осетили потребу да се заиста квантификовати наплатне ваш шеф има на свом телу, компактни Стрес мерач може бити ваш нови најбољи пријатељ. Развили истраживачи у Токију Метрополитан Университи, овај систем користи пулс сензор таласа и инфрацрвене рефлексије сонда за мерење крв тече кроз руке корисника, који служи као релативно тачне стреса индекса. Све што треба да урадите је да ставите прст на сензор за десет секунди, а пратећи компјутерски програм ће аутоматски приказати свој ниво стреса у реалном времену на основу анализе варијација у проток крви. У овом тренутку, софтвер и сензор су још увек одвојене, иако мерача програмери су већ завршили нови прототип са сензора уграђених у миша, што омогућава корисницима да стално мерење стреса док марљиво раде испред својих рачунара, или док се бесно у потрази за нови посао. Кликните прошлости паузе да бисте видели метара у акцији за себе.

Наставити читање Компактни Стрес мерач омогућава прегледе из удобности вашег орман (видео запис)

Компактан Стрес Мерач даје прегледе из удобности вашег орман (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 01 Окт 2011 05:35:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ДигИнфо (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар