събота, 1 октомври 2011 г.

АТ & Т тражи суда да одбаци тужбе поднели Спринт и Ц Спире Бежични

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/30/atandt-asks-court-to-dismiss-lawsuits-filed-by-sprint-and-c-spire/:
Па, погледајте Ма Бел сада, желећи све бих само нестати. Заробљен у тужби, компанија је поднела предлоге да отпусти две жалбе донео Спринт и Ц Шпире Бежични (раније Мобилни југ), која настоји да блокира АТ & Т стицање Т-Мобиле. У струготине, то је тврдио да два провајдера заступају своје интересе, а не да од јавности. АТ & Т, даље открива да је Ц Спире је спроводи приватне преговоре пре тужбе, у којој регионални провајдер пристао да подржи припајање "ако је АТ & Т ће не слаже да се ангажује у објектима на бази такмичење у Мисисипију." Ма Бел се даље наводи, "Ово неприкладно предлог потврђује да је оно што Мобилни Јужној страхова је конкуренција, а не недостатак конкуренције." С обзиром на најновији маневар (који мирише тешко ПР спина), нема сумње да ће адвокати за спринт и Ц Шпире имају мало домаћи задатак за викенд.

АТ & Т тражи суда да одбаци тужбе поднели Спринт и Ц Шпире Бежични првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 30 Оцт 2011 20:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Блумберг БусинессВеек | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар