понеделник, 17 януари 2011 г.

ADAC при сблъсък първото производство на Mitsubishi I-MiEV, го прави каша, но резултатите и

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/adac-crash-tests-first-production-mitsubishi-i-miev-it-makes-a/:
ADAC при сблъсък първото производство на Mitsubishi I-MiEV, прави каша, но резултатите и
Изглежда, че на Volvo C30 Electric не е единственият EV плаща висока цена за които искат да се движат по пътищата. на Mitsubishi I-MiEV , един от първите модерни пълен роди електрически автомобили трябва да се обеща да удари САЩ брегове (но със сигурност не първите, които го правят), току-що е бил подложен на катастрофата тестване от ADAC, най-големия европейски шофьор клуб. Автомобилът преминава през двете 40 mph предна и задна компенсира въздействията, подобно на вид, използван от нашия собствен скромен NHTSA. Колата не вкара добра марка, с някои деформации в зоната на краката, но не е имало сериозни проблеми отбележи и най-важното е, че електрическите системи за безопасност намали автоматично при удар. Това означава, че няма изненада електроекзекуции за всеки, от вътрешната страна или извън, което е хубаво нещо - освен ако не сте мутант гущер, който се радва такива неща.

ADAC при сблъсък първото производство на Mitsubishi I-MiEV, го прави каша, но резултатите и първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти 1 2011 11:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AutoBilde.de | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар