понеделник, 17 януари 2011 г.

Universal Music и Sony освобождаване на сингъла същия ден те удари на радиото, ще някой да ги купи?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/universal-music-and-sony-releasing-singles-same-day-they-hit-the/:
Universal Music и Sony освобождаване на сингъла същия ден те удари на радиото, ще някой да ги купи? В скромен един е даден нов изстрел в живот, удължаване на договора за наем на дишането си машина, малко повече храна в своята тръба. Universal Music и Sony започнаха нова политика, наречена "On Air, в продажба", която прави музика сингъла на разположение на същия ден те удари в ефира на теория спиране на вълната от пиратството, като музика на разположение правно по-бързо. Разбира се, броят на хората, които всъщност слушат тези радиостанции също намаляват, и дали хората наистина искате да си купите сингъла срещу цели албуми тези дни предстои да се види. Но, хей, по-рано е обикновено по-добре отколкото по-късно, нали?

Universal Music и Sony освобождаване на сингъла същия ден те удари на радиото, ще някой да ги купи? първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти 1 2011 14:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Регистър | източник Би Би Си | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар