понеделник, 17 януари 2011 г.

Италия Mediaset е първият, който изпрати на 3D съдържание през наземна връзка, всъщност не е излъчване 3D телевизия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/16/italys-mediaset-is-first-to-send-3d-content-over-terrestrial-co/:
Докато Mediaset изглежда е първият, който предава на 3D съдържание през наземна връзка, той всъщност не е генерирането на всеки 3D телевизията - това е "datacasting" или все по-така-бавно изтегляне на 3D филми на декодер, който може да се консумира по-късно директно от твърдия диск, които ги получават. Нововъведението тук е в използването на резервни ефира на основните бавно един филм на вашия Мотив Bestv STB - ние знаем, това е irrelevancy на повечето от вас кабели и свързан с интернет mavens медии, но това е един от начините за предоставяне на 3D съдържание за по-слабо развитите страни. Мотив вече е в преговори с компании в Латинска Америка, Източна Европа и Турция да прави същото, но Италия получи честта да бъде първата възможност за избор от 50 3D заглавия 3VOD услуга на Mediaset. Нека видим какво "адзурите мисля за него, нали?

Италия Mediaset е първият, който изпрати на 3D съдържание през наземна връзка, не е реално излъчване 3D телевизия първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти януари 2011 год. 23:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар