понеделник, 17 януари 2011 г.

Evolve III Maestro шисти тройно ботуши Android, MeeGo и Windows 7 (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/evolve-iii-maestro-slate-triple-boots-android-meego-and-windows/:
Ние неизбежно пропускат някои неща по изложения, и тук е един съжаление - не разбрах този неясен Австралия таблетка в плътта на CES 2011. Очевидно, това Evolve III Maestro е случайно охлаждане на щанда на Intel с Android, Windows 7 и 1.83GHz Atom N475 процесор вътре, но представители са готови да разкриват величествено планове, ако сте прекарали малко време на това устройство. Виждате ли, идват Q2 2011 г., на плоча ще преминете към двуядрен дъб пътека CPU и добавяне на MeeGo до комина за общ сбор от три операционни системи. TabletPCBuzz казва Windows 7 и Android стават осем и шестнадесет часа живот на батерията на дъб чип пътека г., както и таблетка тежи по-малко от два килограма.

Това е трудно да се каже какви други функции на дъб пътека версия ще има, но дори и на съществуващите таблетка не е лесна работа, с 10.1-инчов, 1024 х 600 капацитивен сензорен екран, 2GB DDR3 оперативна памет, до 32GB твърд състояние съхранение, 3G и 802,11 б / г / N WiFi и един чифт в пълен размер USB порта на един ръб. Източници предполагат, че оригиналната ще намерите $ 500 цена точка, с дъб пътека командва допълнително $ 100. След почивката, ще намерите разочароващо статично видео, но следват линковете по-долу за репетиция на MeeGo интерфейс и всички характеристики бихте могли да искате.

[Благодаря, Garf]

Продължавам четене Evolve III Maestro шисти тройно ботуши Android, MeeGo и Windows 7 (видео)

Evolve III Maestro шисти тройно ботуши Android, MeeGo и Windows 7 (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти януари 2011 г 00:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Geek.com , Liliputing | източник Три Evolve , pcchan54 (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар