понеделник, 17 януари 2011 г.

Повече подробности се появят на A5 чип на Apple за предстоящите IPAD 2 и 5 iPhone

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/more-details-emerge-on-apples-a5-chip-for-upcoming-ipad-2-and-i/:
Така че, AppleInsider има някои нови информация за наследник на Apple на А4, което говорехме миналата седмица , и нашите източници твърдят, че е на място. Конкретно, AI твърди, че Apple се движи към двуядрен SGX543 графики, в сравнение с един SGX535 GPU А4 (също известен като PowerVR 535 ). Какво е особено голяма за този ход е, че графичното подобряване мощност се оценява на около 4X сегашното поколение - което го прави истински 4X резолюция IPAD "Ретина Покажи" ъпгрейд изглежда много повече от една възможност. Ние сме също така започва да се види 1080p HDMI видео изход, като "по подразбиране" спец. в производството за тази година на устройствата, така че няма причина Apple ще искат да бъдат оставени навън - особено в телевизионния Apple - и тези двете ядра графика може да дръжка, която лесно. Същото гласове А4 герои са до кредити за това ново поколение A5, включително Apple собственост Intrinsity и PA Semi , докато Samsung отново ще направи производството задължения. Но подробности настрана, ние сме просто развълнувани да си поиграете с всички тези нови конски сили, когато го удари през тази година - явно на PSP 2 се говори, че използват една и съща графична архитектура с още повече ядра. Не е ли закона на Мур е велик нещо?

Повече подробности се появят на A5 чип на Apple за предстоящите IPAD 2 и 5 iPhone първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти 1 2011 13:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AppleInsider | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар