понеделник, 17 януари 2011 г.

RIM разширяване на средства за други платформи смартфон, става по-платформа?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/rim-extending-tools-to-other-smartphone-platforms-going-cross-p/:
RIM разширяване на средства за други платформи смартфон, става по-платформа?
През последната година или поне така стана ясно, че има лек за наркоман Crackberry. За мнозина тя се нарича iPhone , а за други това е Android , а други пък стават техните ритници от други платформи. ИТ отделите в световен мащаб са да нарушават правилата и става малко смартфон агностик, а сега това звучи като RIM е да мисля за намиране на начин да се навивам на тези нови права остриета потребителите обратно в предишните си навици. RIM вицепрезидент Пит Devenyi трябваше да каже по този въпрос:
BlackBerry е и ще продължава да бъде доминираща в повечето корпорации, [но] то няма да бъде единственото устройство, като се има предвид факта, че потребителите могат да избират да се въвеждат в техните собствени устройства и информационните технологии често са им отдаване под наем инча Така че е въпрос там. Да тези предприятия трябва да управляват тези устройства по различен начин или е налице възможността, че RIM могат да разширят възможностите за улесняване на тези предприятия да управляват тези устройства, както и? ... Ако правите нещо да направите, е да се разшири една част от тези възможности [BlackBerry], за да могат да управляват различни устройства, това е достойно за разговор
В момента той е просто говорим за управление на устройството, но ако това продължава напред тя може да бъде знак за желанието за RIM да се движат някои от собствените услуги на други устройства. BBM за Android и iPhone? Ние знаем много малко хора все положително шеметен по това (силно спекулативни) перспектива.

RIM разширяване на средства за други платформи смартфон, става по-платформа? първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти януари, 2011 год. 09:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Electronista | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар