понеделник, 17 януари 2011 г.

Volvo е platooning автомобили SARTRE се диск, бъркам в екзистенциализма (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/volvos-platooning-sartre-cars-drive-themselves-dabble-in-exist/:
Tailgating на магистралата е много опасно нещо, а в някои случаи може да бъде ticketable престъпление. В бъдеще, обаче, тя може да бъде начин за намаляване на задръстванията и за подобряване на пробег на гориво по магистралите. В тази маска се нарича platooning, нещо, което видяхме луд футуристичен на GM EN-V прав, когато го взе за въртене в Вегас. Volvo става в в играта също участва в сейф товарните автомобили с Европейския за околната среда на проекта, или Сартр. Това е програмата за научни изследвания търсят в стандартен начин да се "тренира" на автономни автомобили, които могат да следват един след друг по магистралата. Професионален има водеща роля и други автомобили комуникират един с друг, което позволява на водачите в тези следните автомобили просто ритник назад и прочетете статията, ако искате. Това е проект, който може да се види по пътищата на максимално малко 10 години, но мисля от тогава хората може би трябва да се намери нещо друго да чете.

Галерия: Volvo platooning

Продължавам четене на Volvo platooning автомобили SARTRE се диск, бъркам в екзистенциализма (видео)

Volvo е platooning автомобили SARTRE се диск, бъркам в екзистенциализма (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти януари 2011 г. 08:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар