понеделник, 17 януари 2011 г.

Седмица Inhabitat в зелено: секси "зелени" автомобили, стъкло силни като стомана, и Тиендзин на Еко-град разкри

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/16/inhabitats-week-in-green-sexy-green-cars-glass-strong-as-stee/:
Всяка седмица нашите приятели от Inhabitat набележи най-интересно от седмицата зелено развитие и чисти технологии новина за нас - това е седмицата на зелено.

Тази седмица Inhabitat ви изведе бъдат показани от най-горещите нови превозни средства, еко като удари пода на автомобилното изложение в Детройт и закръглена на седем най-секси "зелени" автомобили на показ. Взехме един първи поглед влива RAV4 на Toyota нови Tesla- и ние навакса електростанция електрически Вентури на концептуалната кола . И ако нетрадиционен транспорт върти колелото си, не пропускайте формата изместване Uno три електрически скутер и това майсторски изработени Tron Segway , които биха могли извън онази една lightcycle.

Ние също така разгледа няколко новаторски системи за изграждане, които се открояват, за да ни градове по-силна и по-устойчиво, като се започне с нов тип гъвкави superglass , че е по-силен от стоманата. В същото време, Швеция е накисване телесната топлина от публични места, за да помогне топлина сгради , Китай разкри плановете си за футуристичен град еко , както и няколко офиса в Минесота обърна на набор от souped действия светлини таван може да излъчване безжичен интернет.

В други новини, в света на възобновяемата енергия е друсане за радост, Югозападна Wind Power представи първият в света на напълно интелигентни мрежи, поддръжка windturbine . Ние също се проверяват на нов ultracapacitor , които могат да налагат тренировка мощност за 60 секунди, и изследователи, които работят на енергия, генерираща тъкани , които могат да превърнат вашата фланелка в централата. И накрая, тази седмица завърши ни CES покритие с поглед към най-добрите зелени притурки от година показват това, и ние сгъната нашите творчески капацитет, с 5 технологични проекти за деца , които насърчават творчеството и критично мислене.

Седмица Inhabitat в зелено: секси "зелени" автомобили, стъкло силни като стомана, и Тиендзин на Еко-град разкри първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Януари, 2011 20:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар