понеделник, 17 януари 2011 г.

Бяла iPhone 4 показва в система за инвентаризация Vodafone Германия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/white-iphone-4-shows-up-in-vodafone-germanys-inventory-system/:
Възможно ли е, че Apple и Foxconn инженери най-накрая са намерили начин да овладеят и да се състои на суровини, ослепяване Силата на цвета бяло? Последно бяхме чували, най-редките член на iPhone 4 клан е проследяване на един извор "11 старта - и че ще линии доста добре със сачми, което получихме от надежден източник днес показват нови записи в Германия инвентаризация Vodafone система за Вайс (бял) iPhone 4s и в двете 16 и 32GB вкусове. Разбира се, това не означава непременно, Vodafone има някаква идея, когато тези телефони се появява на прага си - може би те са просто подготовка (и се надявам), че се материализира преди прекалено дълго - но за какво си струва, на източника казва да се очаква стартирането "скоро". Ако имате няколко сто милиона евро, разположена около, предполагам, че ще бъде добър начин да изчаквам си време, докато чакате за iPhone 5 стартира след няколко месеца, нали?

Бяла iPhone 4 показва в система за инвентаризация на Vodafone Германия първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти Януари, 2011 г. 15:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар