понеделник, 17 януари 2011 г.

Wi-LAN достигне споразумение с Intel за патент спора, определен за получаване на "значителна сума"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/wi-lan-reaches-settlement-with-intel-over-patent-dispute-set-to/:
Wi-LAN достигне споразумение с Intel за патент спор, създаден да се ровя в "значителна сума" Трудно е да знаете как да мислиш за това, дали това е случай на патент трол получаване на вкусни рушвет или малко убива човек на зло, гигантски, патент, нарушаващи корпорация. Независимо от тълкуването и да изберете, знаят, че Wi-LAN очевидно е победител в дългогодишния спор с Intel , които фактически не спечели, но според главния изпълнителен директор Джим Skippen, като получи "значително" сетълмент поради явни нарушения на компанията различни безжични свързани с патенти. Има очевидно 16 други защитници на ляво, тъй като Wi-LAN съди света, но Intel хвърлят своите ръце не е добър знак за останалите. Или, може би само на Intel реши своите съдебни такси са твърде високи и е уреждане всичко възможно .

Wi-LAN достигне споразумение с Intel за патент спора, определен за получаване на "значителна сума" първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти Януари, 2011 11:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Улицата вестник Wall | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар