понеделник, 17 януари 2011 г.

Япония обича своя 3D: повече от половината от всички Blu-Ray записващи устройства, продавани през миналия месец е 3D, 3DTVs популярна

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/japan-loves-its-3d-more-than-half-of-all-blu-ray-recorders-sold/:
И накрая, ще намери пазар, който е наистина ентусиазирани за 3D . Базираната в Токио изследователи BCN, цитиран от CrunchGear, съобщават, че на хладно 57 процента от всички Blu-Ray записващи устройства , продавани в Япония през миналия месец е 3D възпроизвеждане функционалност е вградена, докато 23 на сто от всички 40-инчови телевизори, продавани плюс е възможността за реле стереоскопични изображения. И двете тези цифри са големи скокове в популярността в рамките на самия народ и също така лесно да джудже проникване, за 3D хардуер в други части на света. 3D е очевидно израсна много по-достъпни в Япония, но да не би да мислите, че тези данни са само симптом на хората, подобряване на оборудването, независимо от нейните граждани на трети измерение умения, думата е, че има все още е нисък и набит 30% премия, свързани с добавянето на 3D, за да ДВУСТАЕН си рекордер покупка. Така, че явно е тенденция японски са водещи в предната част на това - неловко, unstylish очила или не!

Япония обича своя 3D: повече от половината от всички Blu-Ray записващи устройства, продавани през миналия месец е 3D, 3DTVs популярна първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти януари, 2011 г 06:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник CrunchGear | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар