четвъртък, 28 април 2011 г.

Цхроме машина процурила у извештаје о грешкама: Ацер нетбоок и додир-приморски пријатељски

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/28/chrome-os-machines-leaked-in-bug-reports-acer-netbook-and-touch/:
Ацер нетбоок оперативни систем Цхроме Орања кроз извештаје о грешкама је поуздан начин да се ископати сочне залогаје инфо, и захваљујући томе ванвременски тактику смо добили неке спецификације на пар ненајављених Цхроме уређаја. Прво се је лаптоп из МСИ под називом ЗГБ који је, према недавно поднела извештај, ће имати 1366 к 768 панел, вероватно у 10 до 12 инча опсег. Ми такође знамо да можете да повежете екстерни дисплеј да га преко ХДМИ порта напаја чип из Цхронтел енкодера. Будући да АМД Фусион нетбоок платформа подржава ХДМИ изворно, можемо са сигурношћу претпоставити да ЗГБ ће бити покренут веб-само ОС на Атом процесором. То је место где детаље крај за сада, али хеј, то је боље него ништа.

Други уређај, приморски, је плутајући око Цхроме мана депо за неко време, али извештаји су коначно почињу да откривају неке детаље примамљиво. Ми сада знамо да је напаја Тегра 2 и спортски екран осетљив на додир - савршено место да тестирате оне прста-пријатељски туеакс смо чули толико о томе. Ту се помиње и "прекидач поклопца" и физичку тастатуру, што указује на то може бити кабриолет, или нешто у духу Еее Пад Клизач него чисто шкриљац. Хибрид форма би смисла јер ће кућа пар УСБ портова и ХДМИ прикључак, што би могло да за прилично здепаст таблета. Очигледно, ни један од ових уређаја још увек нису потврдили (и приморског се највероватније користи за интерно тестирање само), али бар смо добили бољу идеју о томе шта да очекујем када засноване на прегледачу оперативни систем се испоручује потрошачима касније ове године.

Цхроме машина процурила у извештаје о грешкама: Ацер нетбоок и додир-приморски пријатељски првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 28 Маи 2011 13:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце Мацлес , Цхроме прича | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар