четвъртък, 28 април 2011 г.

Интелов ССД Ларсен Цреек исцури, љубазношћу З68 АСРоцк матична плоча

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/intels-larsen-creek-ssds-leak-out-courtesy-of-asrocks-z68-mot/:
Произвођачи једноставно нису спремни да чекају осмог маја - они желе да објаве своје Спиффи нови Интел З68 Екпресс матичних плоча сада, Данг је, без обзира на последице. Па, не можемо жалити, посебно када је рекао матичне плоче откривају потпуно нови Интел производа у трговини. Горе слика је повукао директно са ПДФ-летак за АСРоцк З68 Ектреме4 матичну плочу, који приказује интригантан репер - ако сте пар од 20ГБ Ларсена Интел Цреек солид стате дриве са стандардним 1ТБ магнетни хард диск, Интелову ССД-кеширање технологија, наводно, може да вам дати много брже перформансе. Наравно, не постоји таква ствар као што 20ГБ Ларсен Цреек диск, зар не? Ово је део где бих вам рећи да Интел коначно бити демократизације ССД за складиштење и чинећи га приступачним надоградњу на све - осим што добро знамо да је З68 компаније премије Санди Бридге чипсета, тако да не добијете нада да ће се превише.

[Хвала, Антона]

Интелов ССД Ларсен Цреек исцури, љубазношћу З68 матичне плоче АСРоцк првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 21:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Нордијски Хардвер | Соурце АСРоцк (ПДФ) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар