четвъртък, 28 април 2011 г.

РИМ да покрене 6,1 ажурирате као БлацкБерри ОС на 7 БлацкБерри ® света следеће недеље?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/rim-to-launch-6-1-update-as-blackberry-7-os-at-blackberry-world/:

ЦрацкБерри је управо пао реч преко "више извора" који ће бити РИМ откривајући следећу итерацију свог мобилног оперативног система на брзо приближава БлацкБерри ® Ворлд конференцији - а не, то још увек није КНКС . Упркос доследно бави њиме да предстојећи уређаја као што Храбар додир и Монако ће бити покретање са ОС 6,1, чини се да компанија РИМ је одлучио да поново бренда ажурирање потпуно као БлацкБерри ® 7, можда да се повећа вредност и предлог разлику нови уређаји који је објавио заједно са њим. Међутим, сајт такође спекулише да је Тренутни телефони раде ББ6 не може добити никакву ББ7 исправно деловање ван БАТ - што има смисла, с обзиром да нове функције као што су НФЦ-присутан само у предстојећим уређаја. Све ово је, наравно, непотврђено, али ако је то заиста још један верзију БлацкБерри оперативног система, добро, то сигурно неће помоћи платформи добили никакав програмер више љубави .

РИМ да покрене 6,1 ажурирате као БлацкБерри ОС на 7 БлацкБерри ® света следеће недеље? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 16:58:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Црацкберри | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар