четвъртък, 28 април 2011 г.

Стивен Елоп: Нокиа неће градити само још један таблет рачунар

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/28/stephen-elop-nokia-wont-build-just-another-tablet/:
Аппле је Таблет . Дакле, нема РИМ . ХП-Длан такође, ускоро. И Андроид таблета , посебно оних који раде саће ... Тхеи'ре еверивхере - пакао, чак и Сони је мало на путу. То оставља компанију Нокиа упадљиве аномалије упадљиво одсутни са таблета ратова. Разумљиво, што претпостављам, с обзиром хитна потреба компаније за транзицију своју стратегију на Виндовс смартпхоне телефона. То не значи да фирма стоји и даље ипак. Према интервјуу телевизији ИЛЕ у Финској, Нокиа је извршни директор Стивен Елоп је узимајући врло израчунати приступ таблете, говорећи: "Ми смо могли да искористе Мицрософт технологија и софтвера, и изгради Виндовс Таблет оријентисан, или бисмо могли да урадимо ствари неки други софтвер средства која имамо прави тим сада. процени шта је право таблета стратегију за Нокиа ". Другим речима, Нокиа је истрагу таблете под оперативним системом Виндовс 7 (сумњива), МееГо ( сумњива ) и Уиндоус Даље , званог да таблета пријатељски Уиндоус 8 оперативни систем (вероватно). Али овде је највише осветљавајући размену са добро васпитан канадски:
Сада има преко 200 различитих таблета на тржишту, само један од њих ради заиста добро. И, мој изазов тим не желим да се 201ст таблета на тржишту који не могу рећи од свих осталих. Морамо да се јединствено Нокиа потенцијалних па екипе раде веома напорно на нешто што би се диференцира у односу на све друго што се дешава на тржишту.

Питање: Дакле, нисте у журби?

Ми смо увек у журби да се ураде праве ствари, али ми смо углавном у журби да уради праву ствар.
Има смисла за нас и одјеци онога што смо чули Сони релативно касни улазак у потрошачке таблета. Зашто би Нокиа изгради још ме превише таблета, када се може уклопити у комбинацији Мицрософт / Сони екосистема и да зграби неке стварне тржишни удео и профит? Цео 20 минута разговора је интересантно за Елоп разматра отпуштања, први Нокиа телефон оперативног система Виндовс, Симбиан, а такмиче против Аппле и Гоогле-а. Хит извор линк за пуну договор - таблета дискусије почиње у 10 минута и 32 секунди.

[Хвала, Паули Н.]

Стивен Елоп: Нокиа неће градити само још једна таблета првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 28 Маи 2011 05:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце

Няма коментари:

Публикуване на коментар