вторник, 28 юни 2011 г.

Гигабите представио Ллано-компатибилни А75 матичних плоча за уради сам скуп (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/28/gigabyte-intros-llano-compatible-a75-motherboards-for-the-diy-se/:
Ллано на бази ПЦ рачунара још увек стизали свој пут на тржиште, али ако сте предузимљиви тип можете само горе и изградите сопствени. ГИГАБИТЕ пре неколико дана најавио породицу од седам А75 серију матичних плоча, од којих су компатибилни са спанкин "АМД-ов нови Фусион А6 и А8 чипова и чипсетова А75. Да подсетимо, Фусион-серија комбинује дискретне класе Радеон ГПУ и било два или куад-цоре процесора на истој умре, иако све А6 и А8 модела су куад-цоре. Ови 35 - и 45-вати чипови су стереоскопске 3Д способни и подржава УСБ 3.0, ДирецтКс11, ОпенЦЛ / ОпенГЛ, и оба 1600МХз ДДР3 меморије и ниже снаге 1333МХз ДДР3Л меморије. Што се тиче матичних плоча, које дозвољавају 108дБ аудио са 7.1 сурроунд звук, а можете користити Гигабите Лако Туне 6 комуналне да схвате Фузија је обећање оверклокинг. Они такође користе технологију ДуалБИОС компаније да спречи неуспех да БИОС-а против корупције, док је сваки УСБ порта има свој осигурач да спречи неуспех порта. Хит везу извор за информације о томе где да купе, а моси на прошлост паузе за пуну ПР и кратке видео демонстрацију.

Наставити читање Гигабите представио Ллано-компатибилни А75 матичних плоча за уради сам скуп (видео запис)

Гигабите представио Ллано-компатибилни А75 матичних плоча за уради сам скуп (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 28 Апр 2011 11:37:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Гигабајта | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар