вторник, 28 юни 2011 г.

Мортал Комбат открива за-плате будућност борбена игра ДЛЦ

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IDMBMYkXKRw/mortal-kombat-reveals-for-pay-future-of-fighting-game-dlc.ars:

Мортал Комбат је један од најбољих борбених игара који ће бити објављен ове генерације. Дубоко списак играча фаворита на карактер изаберите екран, садржај који је забавно да се игра са пријатељима или чак само-што је права реткост у борби против игара и на ПлаиСтатион 3. постоји чак роман 3Д функција за играче са потребним хардвером. Дали смо игру "купи" рејтинг и станд-би она, то је наслов који ће импресионирати љубитељи франшизе, као и придошлице.

Из пословне перспективе, међутим, Мортал комбат је један од првих борбених игара да у потпуности прихвате дигиталну културу у којој живимо, са садржајем обећао пререлеасе, за-плати на форуму стратегија ако купите користи, и пострелеасе ДЛЦ долази у редовним темпом . Пакао, ако не желите да платите за карактере један по један, можете чак и да претпродаја ДЛЦ да сачувате нешто новца. Ово је игра која покушава да нас се баве (и плаћање), што је дуже могуће.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар