вторник, 28 юни 2011 г.

Цапцом мрви реприза вредности нову игру тако што сачуване игре стални

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Mt7JwUyArwk/capcom-crushes-replay-value-of-new-game-by-making-saved-games-permanent.ars:

Када отворите потпуно нову копију Ресидент Евил: Плаћеници 3Д и данас, можда ћете наћи нешто занимљиво у упутству. "Напомена: податке сачували на тај софтвер не може бити ресетована," ти си упозорен. Када играте игру и ваш напредак ће бити сачувана, не постоји начин да га узме назад. То је заувек вашу игру.

Дозволите ми да објасним зашто је то тако изнервирало ако нејасно на колико је непријатељски овога је да се играчима. Када сте тукли игру, не можете избрисати ваш напредак и почети испочетка. Ако желите да зајам игру пријатељу, они неће бити у могућности да започну сопствени игру од самог почетка. Можда ћете моћи да тргују игру у продавници или продати, али не бих предложити купују га од некога користи, јер нећете моћи да почне од почетка и откључавање свих садржаја себе.

"Половна игре продаја није фактор у овом развоју одлуку, па се надамо да ће сви наши потрошачи моћи да уживају у целини опстанка-акција искуства да је игра не нуди", Цапцом каже у изјави за Див бомба .

Ресидент Евил: Плаћеници 3Д, све мисије напредак је директно сачуван у Нинтендо 3ДС кертриџ, где не може бити ресетована", у саопштењу се наставила. "Природа игре позива висок ниво реплаиабилити у циљу побољшања резултата мисији Поред тога, ова функција не уклони било који садржај доступан за кориснике.".

Ако то није да повредим препродавати вредност, зашто би иначе радите ово? Такође, ово боли свако ко купи копију игре и значајно штети дугорочно реплаиабилити од наслова. Ја често обришите сачуване игре фајлове мог портабл игара за почетак свеже, а ова нова "функција" чини да је немогуће.

Дакле хвала, Цапцом. Направили сте своју одлуку куповине много лакше.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар