вторник, 28 юни 2011 г.

Нокиа Н9 камера: узорак слике и видео

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/28/nokia-n9-camera-sample-images-and-video/:
Наши први сусрет са Нокиа Н9 је можда једанаест различитих врста страшан, али смо знали да је само огреботина од високо квалитетног поликарбоната површину. Један од основних комада функционалности нисмо добили шансу да се врати адресу, затим је камера, а после Нокиа је одлучила да трубити да рог недавно - каже, између осталог, да је " најбржи слике снимање телефона "иет - одлучили смо морали смо да се вратимо на другу иде-око.

У погледу перформанси, Нокиа апликација Камера дефинитивно живи до хипе сопствене компаније, са готово тренутно снима и једнако оштар повратак у стање спремности за више слика-узимање. Када снимате видео, приметили смо да аудио снимање почиње нешто касније него видео, остављајући у првој половини другог или тако, без звука. Ово није неуобичајено питање (ми смо га видели на другим телефонима и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с) и може се видети у нашем аудио сампле после паузе. Сада може да буде добро време да поменути да Н9с смо тестирали са данас су сви прототип јединице, тако да не прејудицира Нокиа коначно хардвера на основу онога што видите овде. Осим ако прерано суд је позитивно, сумњамо Нокиа би сметало то.

Тако да у сваком случају, узели смо у шетњу око канцеларија компаније, у пратњи групе ненаоружаних али сигурно смртоносна Фински нинџе, узимајући снимци околних пејзази Градски пејзази као што смо отишли. Резултати показују Н9 брање горе тона детаља и контролу буке задивљујући, а неколико импровизована ТхинкПад руку на фотографијама нас уверен да може да уради прилично звездана посао са цлосеупс као добро. Са именом као што је Н9, међутим, било је очигледно који телефон морали смо да упоредимо Нокиа вук самотњак МееГо слушалице на, тако да се дошло наше поуздан Н8 са својим светски батина од 12 мегапиксела сензор. Авај, упркос што Ф2.2 отвором на Н9 Нокиа није успела да понови херојству његових ранијих уређаја: Н8 показује своје предности доследно брање бољи баланс боја и такође оштрији широм рам. Чини Н9 је да слика изгледа као да су пуцали кроз измаглицу, иако смо пожурити да додам да ово треба узети у обзир снагу старијих телефона, а не главни неуспех нови. Поред тога, Н9 пати од типично уског динамички опсег смарт телефона камера сензора, што је узрок доследно БЛ

Няма коментари:

Публикуване на коментар