вторник, 28 юни 2011 г.

Сони ВАИО З нове ултрапортабл лаптоп рачунар са Повер медијима Усидравање хандс-он

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/28/sonys-new-vaio-z-ultraportable-laptop-with-power-media-dock-han/:
Сада када смо видели Сони нова ВАИО З у свом преслатко штампи фотографија, време је да се суочи са реалношћу и постави наше сврбе руке на овој 13-инчни ултрапортабл лаптоп рачунар, заједно са својим ексцентричним проширење пристаништа који пакује и Блу-раи уређај и АМД Радеон ХД 6650М графички чип (са 1ГБ видео РАМ-а). Баш као што смо рекли наши мали птичица, рекао је док је повезан на нотебоок преко Лигхт Пеак - први за Сони - али постоји зачкољица: Сони само спровођење архитектуру, а не конектор, тако да за сада, ово слатка Хигх спеед веза је само компатибилан са пристајања јединице и ништа друго.

У сваком случају, овде је брз подсетимо: шта имамо овде је 1.18кг лаких светло машинско паковање 256ГБ ССД и 1.3 мегапиксела веб камера, као и мат ЛЦД дисплеј са резолуцијом на 1600 к 900 или опционо 1920 к 1080. О да, за додатне трошкове, можете добити неки слатки пуну ХД акцију на само 13 инча. Ова унапређена приказ обавља добро у релативно тамне граница конференцији за новинаре, него и како се понаша при директним сунчевим зрацима остаје да се види. Прочитајте више практичан утисак.

Наставити читање Сони ВАИО З нове ултрапортабл лаптоп рачунар са Повер медијима Усидравање хандс-он

Няма коментари:

Публикуване на коментар