четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Редбок планира Нетфликс стримовање претплате налик филму сервиса, може да партнер са Амазона или Уалмарт

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/redbox-is-planning-a-netflix-like-subscription-streaming-movie-s/:
Према Компанија града, редбок През Мич Лове обавештени аналитичари јуче да је њен предстојећи филм онлајн сервис ће бити засноване на претплати као што су Нетфликс и ИоуТубе плус уместо пуњења по филм као што су иТунес, Амазон Зуне или ВОД (можемо да погодите зашто .) Корисници би плаћају месечну претплату за стримовање на различите уређаје (можда да би нови иПхоне и Андроид апликације ) и приступ дискова на киосцима. Лове поменути редбок би партнер у служби и док претходне гласине указао на ЦинемаНов , Сијетл Тајмс указује на Уалмарт / Вуду и Амазон, причало се лансира услугу претплате сопствених овог месеца, као и могућности. У међувремену, у постојећи диск бизнис, реч је Дизни је одлучио да подигне износ је оптужбе Нетфлик и редбок за сваки ДВД на пуну велепродајне цене, иако они и даље ће бити доступни истог дана ДВД-а иде на продају.

Редбок планира Нетфликс стримовање претплате налик филму сервиса, може да партнер са Амазона или Уалмарт првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 05:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Холливоод Репортер | Соурце Компанија града (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар