четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Гласине Делл куповину АМД? Није вероватно да ће

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KWFSgS5UixM/dell-to-buy-amd-not-likely.ars:

Као плима и осека, АМД-откуп гласина се вратио јуче, овај пут са Делл као наводни купац. А опет, берзе послушно реаговала померањем цена акција око себе као шпекуланата који је започео и подстичу гласине без сумње су своје добитке. Постоји толико много проблема са овим гласине кад год се јавља, али два главна питања су: (а) је тешко видети добар разлог за било које друге технологије играча да купи АМД-а, и (б) Интел жели да буде сигуран да Интел остане независна и одржив (мада не превише одржив).

Повод за откуп гласине овај пут је био воз на високом нивоу извршне излаза код АМД-а, почевши са Дирк Меиер одлазак директор прошлог месеца. ЦОО Роберт Ривет и виши потпредседник за корпоративну стратегију Марти Сеиер најавио је прошле недеље да би им се после Мејер из врата, изазвало спекулације о томе шта је, заправо, дешава у чипова. Низ високог профила излаза је увек лош знак, али то не мора да значи да је продаја време.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар