четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Моторола Сања Јха на Ксоом: "Наша способност да испоручи 4Г оправдава $ 799 цени"

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/motorolas-sanjay-jha-on-xoom-our-ability-to-deliver-4g-justif/:
Моторола Ксоом ће коштати нешто више у односу на конкуренцију, али је компанија ко-директор Сања Јха има објашњење зашто то може да буде: он је рекао новинарима да је Андроид саће таблета цена је потпуно оправдана обећање брзо 4Г интернета. Наравно, $ 800 Ксоом заправо не долази са 4Г повезивања ван капије, али Јха је рекао новинарима да Ксоом је ЛТЕ надоградње ће бити слободан, и да је чудо чудеса, таблета ће бити у стању рушења 50 по мегабита другом брзинама. Неко ће можда желети да проверите Сања'с математике - Наравно, у сред Веризон светла на ЦЕС-у 2011, били смо у могућности да управља 33Мбпс, али ми обично добијају мање од половине те брзине на дан у дан основи.

Моторола Сања Јха на Ксоом: "Наша способност да испоручи 4Г оправдава $ 799 цена Поинт ' првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 00:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Уалл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар