събота, 4 декември 2010 г.

Папата желае захранван със слънчева енергия Popemobile, може просто да се получи един

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/the-pope-desires-a-solar-powered-popemobile-might-just-get-one/:
Помниш ли как W заяви американците са пристрастени към изкопаеми горива? Е, Йосиф Aloisius Ратцингер (по-известен с екипажа си на '265-Cal ") е пристрастен към възобновяемите енергийни източници . Първо той фотоволтаични масиви, инсталирани на покрива на една зала във Ватикана. Тогава имаше слънчеви охлаждаща система, вградена в кафенето на Ватикана. Сега, папата иска мобилния си бронирани обвивката за захранван със слънчева енергия. Докато ние се радваме да видим някои фотоволтаични клетки рок на покрива на обичая Benz, те вероятно няма да захрани много повече, отколкото си DC четене папската светлини - за тази цел, ние се надяваме той отива на практическите маршрут и инсталира PV масив на върха на Popegarage и просто сокове батериите между сесиите на смирено къдрене на гъмжи маси. Каквото и той и неговият елитен екип от специалисти на енергия да разбера, ние сме сигурни, че ще можете да прочетете всичко за него в следващия том на енергията на Слънцето във Ватикана, една книга, която действително съществува.

[Фото ремиксиран от католическата Уестминстър е Flickr ]

Папата желае захранван със слънчева енергия Popemobile, може просто да се получи един първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември 2010 22:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | източник "Вашингтон пост" | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар