събота, 4 декември 2010 г.

Mad Catz кораби Rock Band 3 MIDI Pro адаптер, дава на вашата клавиатура и барабани нов живот

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/mad-catz-ships-rock-band-3-midi-pro-adapter-gives-your-keyboard/:
Говорете за точно навреме. С просто седмици преди г-н Клаус си прави зимно пътуване около света, Mad Catz реши най-накрая да достави периферна, че е въведен още през юни. Без съмнение, MIDI адаптер Pro е една от най-интригуваща игра аксесоари музика да излезе на свободния пазар, което дава възможност Rock Band 3 собствениците да използват най-клавиатури и MIDI барабан агрегати с титлата. Кутията е корабоплаването, докато говорим за PS3 на Sony и Wii на Nintendo и Xbox 360 вариант, се отправиха към Best Buy в следващите часове. Ако ще се припомни, този човек е също предназначен за работа с предстоящото Rock Band 3 китара Squier / контролер , и то дори разполага със скорост чувствителна корекция за барабани MIDI, предназначени за намаляване на кръстосаното говори по време на игра. В 39,99 $, това е, че няма мозък за тези, които вече притежават инструмент MIDI или две, но ние просто може да бъде по-развълнувани от хакерски възможности, отколкото нещо друго. DIYers, вземи го!

Продължавам четене Mad Catz кораби Rock Band 3 MIDI Pro адаптер, дава на вашата клавиатура и барабани нов живот

Mad Catz кораби Rock Band 3 MIDI Pro адаптер, дава на вашата клавиатура и барабани нов живот първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти декември 2010 год. 03:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Амазонка | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар