събота, 4 декември 2010 г.

На Apple iPhone 4 (законно) в продажба за първи път: $ 50 на разстояние най-Radio Shack

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/apple-iphone-4-legitimately-on-sale-for-the-first-time-50-of/:
Пропусна Черен петък ? Добро за теб. Сега, все още на пазара за iPhone 4 ? Ако е така, вероятно ще трябва точка вашия автомобил до най-близкия Radio Shack, STAT. За първи път, тъй като ще се продава през юни, iPhone на Apple 4 е законно в продажба от търговец на дребно, че действително съществува и няма да продадем вашата лична информация на някои палячо в открито море, рай никога не сте чували. (Не, Walmart за $ 2 спестявания не се брои.) Ние сме казали, че от $ 50 еднократната продажба се прави, да засили информираността околните Radio Shack е (разбира се нисък ключ) безжичен бизнес, и ако ние трябваше да предполагам, ще г казват, че най-вероятно ще работят до съвършенство. Още от слушалката започна да се доставя това лято, ще ставка е $ 199 (на договор) за 16 GB модел, или $ 299 (и на договор) за 32GB аромат; тази сделка хакове $ 50 от всеки, а има дори и един 8GB 3GS iPhone за $ 49 Ако търсите да вземе нещата още по-ниски. Още по-добре на барака е предлагане на $ 75 с търговията с кредитни на всяка функционална / не е смахнат 3G iPhone, както и $ 125 за 3GS по подобен състояние, което означава, че може да ходи днес, предаде си 3GS, и излизам с четири iPhone за $ 25 (плюс активиране такси). Естествено, сделката е достъпна само на тухли и хоросан места (да се чете: не е онлайн), и забавлението е към своя край на 11 декември. Така че, кой е по?

Apple iPhone е 4 (законно) в продажба за първи път: $ 50 на разстояние най-Radio Shack първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти декември 2010 год. 14:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Radio Shack | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар