събота, 4 декември 2010 г.

Flix на Stix павилиони Очаквайте скоро: това е като Redbox, но с USB палец дискове

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/flix-on-stix-kiosks-coming-soon-its-like-redbox-but-with-usb/:
Идеята е далеч от новите - Warner и Paramount се регистрирали връщане в разцвета известен като "2009" да предлагат филми на карти SD и изберете Blockbuster наем на павилиони са пръкват ги на и досега. Но Flix на Stix е очакван обрат на модели, които вече са там, и това е този, който без съмнение ще бъде изправена пред трудностите за постигане на същото ниво на приемане, както Redbox . Казано по-просто (или възможно най-просто), защита на потребителите валс до павилион, изберете телевизионно шоу, игра или филм, а след това те избират дали биха искали да закупят или наемат титлата. Съоръжението все още да се чисти с конкретни цени, но (вероятно се подиграваха) видео вградени след почивката показва Наемните цени от $ 1, $ 2, $ 3 и $ 4 за 3, 6, 9 и 12 дни. Има също така не показва колко телевизионни епизода и игри ще се работи, но ние сме научили, че потребителите могат да поставят собствените им стик USB (USB 3.0 е приета!) Или да изберат да се снабдяват с едно пряко от машината. Ударете си Visa или Mastercard (хайде, не Открийте или AMEX?), А след това ... изчакайте.

В действителност, това е в състояние да бъде най-голямото препятствие. Какви са решенията се предлагат? Какво става, ако си изберете един 1080p филм, който е 7 GB, и само една 4GB USB устройство? Или още по-добре, ами ако имаш 8GB USB 2.0 устройство и назначаване на лекаря на всеки десет минути? Комично достатъчно, видео демонстрация всъщност показва патрон игра на покер, докато чака за трансфер да приключи - нещо, което ни казва, че няма как да мине и с потенциални клиенти, чакащи на опашката. Предполагаме, че повечето хора ще мира правото на вън, ако чакаме да закупи нещо от кутия надхвърля няколко минути, и като се има предвид самото естество на тази схема, това звучи като този сценарий е почти сигурно да се случи nauseum реклама. Във всеки случай, очаквам да видя първата от тези пръкват по два-три месеца, а междувременно ние ще се копаят за повече информация относно цените и плановете за разпределяне.

Продължавам четене Flix на Stix павилиони Очаквайте скоро: това е като Redbox, но с USB палец дискове

Flix на Stix павилиони Очаквайте скоро: това е като Redbox, но с USB палец дискове първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти 12 2010 14:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Yahoo! Tech | източник Flix на Stix | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар