събота, 4 декември 2010 г.

Google придобива реч синтез инвентар фонетична изкуства, планира да използва гласа Джак Donaghy за всичко

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/google-acquires-speech-synthesis-outfit-phonetic-arts-plans-to/:
Никога не удряйте Google за реинвестиране на не малко от това, че е чедър подреждане в Маунтин Вю. Едва два месеца след дърпа спусъка на BlindType, Ел. GOOG вече потънали неизвестно количество пари в фонетична изкуства, описан като синтез на реч компания със седалище в Кеймбридж, Англия. Естествено, Google е бил трудещите се денонощно в опит да си по-добре речта технологии, и изглежда, че тя може да бъде доста рязане на няколко месеца (или години) на работа с тази купувам един. Фонетична изкуства е известен за това, че на "острието на словото синтез, предоставяне на технология, която генерира природен компютър реч от малки проби на записан глас", и ние се създава впечатлението, че екипът ще бъде даден клирънс значки за влизане на Google седалище в Лондон инженерство съоръжение скоро. Компанията собствените Майк Коен се надява, че това ще ни помогне да "се движат малко по-бързо към тази Стар Трек бъдеще" - честно казано, ние се надяваме да има глас Джак Donaghy стана де факто стандарт в рамките на година. Чуваме някакви пичове, в 30 Rock, са вече играеш с прототип на ...

Google придобива реч синтез инвентар фонетична изкуства, планира да използва Donaghy глас Джак за всичко, което първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти декември, 2010 08:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Официален Google Блог , фонетична Изкуство | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар