събота, 4 декември 2010 г.

Lufthansa стартира по време на полет WiFi на междуконтиненталните полети, разпоредители в "бъдеще"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/lufthansa-launches-in-flight-wifi-on-intercontinental-flights-u/:
Има само не два начина за това: това, което Lufthansa е успяла да постигне тук е нищо повече от невероятно. Докато запалените jetsetters са ползващи по време на полет на WiFi (изберете) вътрешни линии в продължение на няколко години, по време на полет забавно е към своя рязко спиране, когато се качат на самолета изисква паспорт. Мечтата на дълги разстояния по време на полет интернет се е чувствал като далечен, но изглежда, че бъдещето е в действителност се случва и днес. FlyNet услуга на превозвача е била подновена тази седмица, както и с помощ от Panasonic и 802.11n богове, които се, това е в момента предлага широколентов достъп до интернет на междуконтиненталните маршрути. Първоначално, услугата ще бъде ограничен, за да изберете Северноатлантическия маршрути, но достъпът трябва да бъде на разположение на "почти цялата мрежа Lufthansa междуконтинентални до края на 2011 година."

Няма конкретни цифри изпълнение са публикувани, но компанията се наричат "изключително бързо" и достатъчно бърз, за да отворите големи прикачени файлове "без забавяне". Още по-добре, авиокомпанията ще се дава възможност за достъп до данни мобилен телефон (GSM и GPRS) през пролетта на следващата година, като highfalutin "клечки възможността за изпращане и получаване на най-скъпите текстови съобщения от живота им. Deutsche Telekom ще се предоставя на реално извършените услуги интернет, на цена като: € 10.95 (или 3500 мили) за един час или € 19.95 (или 7000 мили) за 24 часа така, че да позволява патрони за достъп до мрежата на " за всички Lufthansa свързващи полети, оборудвани с чувствителна по време на периода на валидност, както и след полет в ложите Луфтханза ". О, и не сме се спомене, че това е напълно безплатно през 31ви Януари 2011 година? Така е.

Продължавам четене Луфтханза стартира по време на полет WiFi на междуконтиненталните полети, разпоредители в "бъдеще"

Lufthansa стартира по време на полет WiFi на междуконтиненталните полети, разпоредители в "бъдеще" първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти декември 2010 год. 15:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gadling | източник Lufthansa |

Няма коментари:

Публикуване на коментар