събота, 4 декември 2010 г.

планове Роджърс добавя "за обмен на данни", ще изпълнява и двете WiFi и клетъчни цифрови версии на BlackBerry

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/rogers-adds-data-sharing-plans-will-carry-both-wifi-and-cellu/:
С прецедент на Галакси Tab е поставил, беше открит въпросът дали превозвачите ще обхване версия WiFi на на BlackBerry RIM цифрови - в края на краищата, това е малко по-трудно напълно да реализират план за данни на устройство, което няма своя клетъчен модем. Работата е там, версията на Wi-Fi е първият, който ще бъде на разположение; RIM не е дал още много насоки за това кога клетъчни версия ще последва - и RIM не са много на канал за разпространение извън превозвач партньори. Е, Роджърс е хвърлил шапката си на ринга днес в TabLife си събитие в Торонто, където е бил бъбри за успеха на таблетки, че е продаден до момента (в раздел очевидно няма да остане на рафтове) и отбеляза, че това ще бъде изпълнение и двете версии на своите цифрови, тъй като те станат достъпни.

Как така ще работят от гледна точка на данни? Е, едновременно на обявяването на Роджърс изглежда е отговорът. Две нови т. нар. "за обмен на данни планове" може да бъде прикачен към съществуващи вашия смартфон план, ефективно отваряне на вашите данни кофа с други устройства - така че това е основно като връзването планове, които бях започнал да се види изникването на американски мрежи под друго име. Една странност, обаче, е CAD $ 20 (около $ 20) за обмен на данни план, който позволява неограничен социални мрежи на "популярните сайтове" над и извън нормалните си кофа с гигабайта - звучи глупаво, но когато мислим за това какъв процент от мобилни нашето време се изразходва за Twitter и Facebook, той може просто да е луд, за да проработи. Следвайте почивка за пресата Роджърс и бърз клип на Джон Роджърс Exec Boynton, като се споменават цифрови.

четене Роджърс добавя "за обмен на данни" планове продължи, ще бъде носител на WiFi и клетъчни цифрови версии на BlackBerry

добавя "за обмен на данни" планове Роджърс, ще бъде носител на WiFi и клетъчни цифрови версии на BlackBerry първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември, 2010 16:25:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник MobileSyrup , Rogers | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар